«Андрюха не бачив, як влада його зʼїдає». Зеленський розповів про причини звільнення Богдана

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
«Андрюха не бачив, як влада його зʼїдає». Зеленський розповів про причини звільнення Богдана

Гонтар Володимир / УНІАН

Президент Володимир Зеленський визнав невдалим призначення Андрія Богдана головою його Офісу.

Про це він розповів в інтерв’ю «Українській правді».

«Мені здається, що влада для нього не корисна, для його особистості… Вона його сильно змінює. У нього є нормальні риси, професійні риси. І те, що я побачив, на жаль, він цього не бачив. З владою треба впоратись, треба не змінюватися як людина. Треба залишитися людиною і поважати інших, як зсередини команди, так і зовні. Не треба показувати свою владу там, де це неправильно. Треба іноді вмикати дипломатію, тому що він був у державі майже друга людина, ну я так вважаю. Але не треба всім показувати, що ти є друга людина…» — сказав президент.

За його словами, він побачив, що «Андрюха не бачить, як влада його з’їдає, точно з’їсть, і закінчиться все дуже погано», і тому ухвалив рішення про його звільнення.

«Я вважаю, що з самого початку у мене було неправильне рішення з ним через голову Офісу. Тому що з самого початку я вважав, що він сильний юрист, він хоче саджати, те, що він казав, і він повинен іти на генпрокурора. Я так вважав. Я з самого початку хотів, щоб він був потужним генеральним прокурором України…» — сказав президент.

На думку Зеленського, він «врятував Богдана від влади» і додав, що з ним зараз не спілкується.