У липні Далай-лама випустить свій перший альбом

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
У липні Далай-лама випустить свій перший альбом

Gary Miller / Getty Images

Музикант і практик-буддист Джунел Кунін записала разом із Далай-ламою музичний альбом. Про це повідомляє Associated Press.

Альбом з навчаннями і мантрами називається «Внутрішній світ». Його випустять 6 липня — на день 85-річчя Далай-лами. У проєкті буде 11 треків, він вийде разом з супутнім буклетом.

Під час своєї поїздки до Індії у 2015 році Кунін записала список тем і мантр, які, на її думку, будуть корисні для альбому, і записала бесіди з Далай-ламою для «Внутрішнього світу». Релігійний лідер читає на альбомі мантри семи Будд, обговорюючи такі теми, як мудрість, мужність, зцілення і діти. Трек «Співчуття», одну з найвідоміших буддійських молитов, випустили у вівторок 9 червня.

Кунін допомагав її чоловік Авраам, який також є музикантом і продюсером. Він брав участь у створенні звуків, щоб посилити послання і потужні слова Далай-лами.

«Вся мета цього проєкту — спробувати допомогти людям. Це не буддійський проєкт, він допомагає звичайним людям, таким як я, хоча я і буддист», — сказала музикантка.

Чиста виручка від продажів альбому піде на користь Інституту Розуму і Життя, а також на програму соціального, емоційного та етичного навчання SEE Learning — міжнародну освітню програму, яку розробили Університет Еморі і Далай-лама.