У Чернівецькій області грабіжник відкрив стрілянину по спецпризначенцях. Їх госпіталізували з пораненнями

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

У Чернівецькій області під час спроби затримати грабіжника двоє спецпризначенців отримали вогнепальні поранення. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Правоохоронці отримали інформацію, що 36-річний іноземець, який був засуджений до 11 років тюрми за скоєння тяжких злочинів в Одеській області, готує розбійний напад на приватний будинок місцевого мешканця.

За інформацією правоохоронців, чоловік міг бути озброєний, тому для його затримання залучили спецпідрозділ КОРД. Поліцейські разом зі спецпризначенцями влаштували засідку в будинку.

Уночі із 9 на 10 червня нападник проник до будинку через вікно підвалу. Коли він почув фразу: «Працює поліція», одразу спробував втекти і почав стріляти у бік спецпризначенців. Внаслідок цього двоє бійців отримали вогнепальні поранення голови та гомілки, їх госпіталізували.

Поліцейські вистрілили у відповідь та поранили грабіжника у стегно. Наразі поліція вирішує питання щодо правової кваліфікації події.

  • Уранці 29 травня у Броварах, поблизу заводу «Торгмаш» сталася масова стрілянина між легальними та нелегальними пасажирськими перевізниками. Правоохоронці, прибувши на місце, затримали 11 осіб, у яких виявили арсенал зброї. Згодом поліція виявила понад 60 учасників стрілянини у Броварах, зокрема замовників злочину.