Наглядова рада, аудитор і великий back office. В Офісі простих рішень та результатів Саакашвілі розробили структуру

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:
Наглядова рада, аудитор і великий back office. В Офісі простих рішень та результатів Саакашвілі розробили структуру

SOPA Images / Contributor

Офіс простих рішень та результатів розробив структуру. Планується, що його роботу контролюватиме наглядова рада і незалежний аудитор. Саму організацію розділять на окремі офіси — виконавчий, міжнародний, комунікаційний і законодавчий.

Про це йдеться у матеріалі «Бабеля».

«Двадцять шостого травня Facebook-сторінку Нацради реформ перейменували [Саакашвілі — голова виконмкому Нацради] — тепер вона називається «Офіс простих рішень і результатів». Деякі ЗМІ написали, що Саакашвілі перейменував Нацраду. Насправді це не так», — йдеться в матеріалі.

Згідно з дорожньою картою Офісу, виконком працює з двома організаціями: державною — Нацрадою реформ, і недержавною — Офісом простих рішень. До держструктури входять президент, глава його Офісу, премʼєр-міністр, віцепремʼєри, секретар РНБО, голова Нацбанку, спікер парламенту, голова виконкому Михеїл Саакашвілі та його заступник Олександр Ольшанський.

Також до державної Нацради входять представники «Спілки українських підприємців», EBA («Європейської бізнес асоціації»), CEO Club і Американської торговельної палати в Україні. Для обговорення окремих питань Офіс залучатиме голів профільних парламентських комітетів і міністрів.

Також він міститиме back office, до якого увійдуть офіси митної та судової реформ, дерегуляцій, приватизації, податків і реформи ДАБІ.