В Японії відкриють парки атракціонів, але з огляду на коронавірус відвідувачам не дозволять верещати

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:
В Японії відкриють парки атракціонів, але з огляду на коронавірус відвідувачам не дозволять верещати

Holiday Point / Flickr

Після зняття надзвичайного стану Японія повертається до відновлення роботи бізнесу, але з певними обмеженнями через небезпеку повторного спалаху пандемії. Зокрема, найбільші власники парків розваг зобов’язали відвідувачів не верещати під час катання на атракціонах.

Про це повідомляє CNN.

В той час, як необхідність дезінфікувати руки, носити маски, дотримуватися дистанції та перевіряти температуру сприймається звично, заборона верещати, зокрема, на неймовірно екстремальних у Японії «американських гірках», застала відвідувачів зненацька.

Працівників також попередили про необхідність спілкуватися з відвідувачами якомога менше, зокрема, запропонували обирати жести замість слів, оскільки багатьом з них через особливості роботи не можна буде носити маски. Наприклад, без масок працюватимуть актори з кімнати жахів тощо.

Крім загальних правил деякі парки атракціонів додали ще й власні. Все це — для зниження ризику передачі коронавірусної інфекції.

Знаменитий парк розваг Fuji-Q Highland, що розташований біля підніжжя гори Фудзі, наразі відкрив лише атракціони на свіжому повітрі, і пускає відвідувачів тільки з кількох регіонів. Такі гіганти як «Діснейленд» та Universal поки що не оголосили про дату відкриття.