«Так навіть краще». Маск з Граймс змінили імʼя сина, яке відмовляється реєструвати влада Каліфорнії

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
«Так навіть краще». Маск з Граймс змінили імʼя сина, яке відмовляється реєструвати влада Каліфорнії

Twitter / Elon Musk

Засновник компаній Tesla та SpaceX Ілон Маск разом зі співачкою Граймс змінили імʼя їхнього сина, яке влада Каліфорнії не дозволяла їм зареєструвати.

Про це Граймс повідомила в Instagram.

Instagram / grimes

Під час спілкування з шанувальниками співачка зазначила, що імʼя X Æ A-12 вони з Маском вирішили змінити на X Æ A-Хii. Згідно із законами штату Каліфорнія, де народилася дитина, під час реєстрації імені можна використовувати лише літери англійського алфавіту, апострофи та дефіси. «Чесно кажучи, так виглядає навіть краще», — заявила Граймс.

При цьому, співачка не пояснила, чи дозволили їм використовувати в імені дитини лігатуру Æ.

  • Син Маска і Граймс народився 5 травня. У Граймс це перша дитина. У Маска є ще пʼятеро дітей від першого шлюбу з Жюстін Вілсон. Їх звуть Даміан, Гріффін, Ксавьє, Саксон і Кай. Його перший син — Невада Александр — помер у віці 10 тижнів.
  • Імʼя X Æ A-12 розшифровується наступним чином: літера Х — це «невідома змінна», Æ — це «ельфійською мовою» АІ (може означати штучний інтелект або любов), A-12 — на честь американського літака-розвідника Lockheed A-12, попередника Lockheed SR-17 Blackbird — улюбленого літака Граймс та Маска.