Зеленський розглядає варіант другого терміну. Перед виборами він казав, що йде лише на один

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
Зеленський розглядає варіант другого терміну. Перед виборами він казав, що йде лише на один

Фото з сайту Адміністрації президента України

Президент Володимир Зеленський на підсумковій пресконференції розглядає варіант другого терміну, якщо в нього буде підтримка громадян.

«Чесно, одного президентського терміну не вистачить для зміни країни», — сказав він.

Він вважає, що президент не має права іти знову на вибори, якщо на початок передвиборчої кампанії матиме тільки 10—15% підтримки.

При цьому, він ухилився від конкретної відповіді, чи буде знову балотуватися на посаду президента: «Я подумаю». Перед виборами президента у 2019 році він обіцяв один термін.

«Я іду на один термін […] Але якщо буде велика підтримка, я зможу про це думати», — сказав він.

«З приводу того, як до мене відносяться люди — я спокійний. Чи задоволений я всім, що зробив — ні», — відповів Зеленський на питання, чи задоволений він своєю роботою на посаді президента.

На інше питання, чим він відрізняється від свого попередника — Петра Порошенка, Зеленський відповів: «Я всім відрізняюся від Порошенка. Як фізіологічно, так і як президент. Я — чесна і порядна людина, яка дійсно хворіє цією країною», — сказав президент.

  • Зеленський підтвердив, що партія «Слуга народу» проведе праймеріз для обрання кандидата в мери Києва. У них візьмуть участь як кандидати від СН, так і незалежні кандидати.