Очільник митниці: Звільнених керівників регіональних митниць перевели на інші посади

Автор:
Катя Мещерякова
Дата:
Очільник митниці: Звільнених керівників регіональних митниць перевели на інші посади

Марієнко Андрій / УНІАН

Звільнених керівників Буковинської, Закарпатської, Поліської, Подільської, Слобожанської, Північної, Азовської, Енергетичної митниць перевели на інші посади в Державній митній службі.

Про це повідомив виконувач обовʼязків голови митниці Ігор Муратов.

«Ми звільняємо тільки начальника Одеської митниці, який був призначений на постійній основі, інші керівники були тимчасовими. Вони не впоралися з поставленими завданнями, зокрема, зі збором митних коштів до бюджету. Зараз вони перейшли на інші посади», — пояснив Муратов.

Дати проведення нових конкурсів в Держмитслужбі поки не називають. Муратов уточнив, що це залежатиме від рішення уряду щодо етапів виходу з карантину.

«На час карантину конкурси на посади держслужбовців проводяться за спрощеною процедурою. Але тільки-но карантин завершиться, нові конкурси обовʼязково мають бути проведені», — підкреслив Муратов.

  • 15 травня керівників Закарпатської, Енергетичної, Азовської, Подільської, Поліської, Північної, Слобожанської, Буковинської митниць звільнили з посад.
  • За словами міністра фінансів Сергія Марченка, впродовж останніх двох тижнів аналізували роботу кожної митниці й за показниками діяльності низки з них зробили висновки про неефективність їх роботи, наслідком чого стало звільнення керівників.