Мінфін: З митниць звільнять 50% керівників

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

З посади звільнили керівників Закарпатської, Енергетичної, Азовської, Подільської, Поліської, Північної, Слобожанської, Буковинської митниць. Про це повідомляє пресслужба Міністерства фінансів.

За словами міністра фінансів Сергія Марченка, впродовж останніх двох тижнів аналізували роботу кожної митниці й за показниками діяльності низки з них зробили висновки про неефективність їх роботи, наслідком чого стало звільнення керівників.

«Схем на митниці не буде. Очевидно, ви мене не почули з першого разу. Кілька тижнів тому на колегії, де ви всі були присутні, я не просто заявив про необхідність змін в системі митної служби. Я озвучив свої очікування від реформи і поставив вам конкретні завдання. Сьогоднішня колегія уже не про плани і завдання, а про реальні результати. Яких досі нема. Тут все об’єктивно. Тому за результатами цієї колегії 50% керівників митниць буде звільнено», — заявив Марченко.

Міністр додав, що це не останні кадрові ротації у митницях.

  • 24 квітня Кабмін звільнив із посад голову Державної митної служби Максима Нефьодова і голову Державної податкової служби Сергія Верланова.