Протидія COVID-19: у Нідерландах радять знайти секс-друга, якщо немає постійного партнера

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Протидія COVID-19: у Нідерландах радять знайти секс-друга, якщо немає постійного партнера

Maru Lombardo / Unsplash

Одиноким чоловікам і жінкам в Нідерландах радять організувати секс по дружбі. Таку пораду дали після критики правила, коли додому дозволили запрошувати не більш як трьох гостей за умови дистанції не менше ніж 1,5 метра. Про це повідомляє The Guardian.

Керівництво Національного інституту громадського здоровʼя та навколишнього середовища Нідерландів запропонувало людям без постійного сексуального партнера знайти постійного секс-друга.

«Обговоріть, як краще зробити це разом. Наприклад, зустрічайтеся з однією і тією ж людиною для фізичного або сексуального контакту, якщо ви не хворієте на коронавірус. Домовтеся з цією людиною про те, зі скількома людьми ви ще можете контактувати. Чим більше людей — тим більша ймовірність [поширення] коронавірусу», — розповіли в інституті.

Дослідники також не рекомендують займатись сексом з інфікованим коронавірусом партнером або якщо він знаходиться на карантині з підозрою на COVID-19.

«Секс із собою або з іншими людьми на відстані можливий: подумайте про те, щоб розповідати еротичні історії, мастурбувати разом», — додали в інституті.

  • «Твій найбезпечніший партнер — ти сам». Влада Нью-Йорка випустила рекомендації щодо сексу під час епідемії коронавірусу.