Двоє підозрюваних у вбивстві Кирила Тлявова вийшли із СІЗО під заставу

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

На початку березня під заставу із СІЗО вийшли двоє підозрюваних у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова — поліцейський Володимир Петровець та цивільний Дмитро Кривошей. Цю інформацію «Бабелю» підтвердив адвокат Віктор Чевгуз.

заставу у розмірі 130 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що складає 273 260 грн

Підозрюваним зменшили суму застави до 130 прожиткових мінімумів, що складає 273 тисяч гривень.

Інший поліцейський, Іван Приходько, поки в СІЗО — йому арешт продовжили до 26 червня. Четвертий підозрюваний (неповнолітній син Володимира Петровця) перебуває під особистим зобовʼязанням.

Вбивство Кирила Тлявова

31 травня в Переяславі-Хмельницькому Київської області двоє правоохоронців — Іван Приходько та Володимир Петровець — «пристрілювали» рушницю, одна куля влучила у двір, де грався пʼятирічний хлопчик Кирило Тлявов.

Дитину доставили із закритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, внутрішньомозковою гематомою та переломом скроневої кістки до реанімаційного відділення Переяслав-Хмельницької центральної лікарні. У понеділок, 3 червня, дитина померла.

  • У Нацполіції зазначили, що в результаті розслідування за фактом вбивства Тлявова притягнули до відповідальності 12 працівників поліції. З них 6 керівників районного відділу поліції звільнили з посад.