Премʼєр Британії Борис Джонсон повертається до роботи

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Премʼєр-міністр Великої Британії Борис Джонсон повертається на роботу після одужання від коронавірусу. Про це повідомляє LBC.

В офісі Джонсона сказали, що він повертається за свій стіл на Даунінг-стріт у понеділок, 27 квітня, і головуватиме на екстреній нараді щодо COVID-19.

Повернення премʼєр-міністра повʼязано з тим, що високопоставлені члени його партії входять в число тих, хто просить помʼякшити карантин, щоб допомогти економіці.

  • Джонсон повідомив, що інфікований коронавірусом, 27 березня. Тоді він розповів, що зробив тест, відчувши «слабкі симптоми» захворювання: температуру, кашель. Джонсон залишався на домашньому карантині, продовжуючи працювати з урядом у режимі відеозвʼязку.
  • 5 квітня Джонсона госпіталізували до лікарні Святого Томаса в Лондоні, адже 10 днів поспіль після позитивного результату тесту на коронавірус у нього трималася висока температура і був кашель.
  • 6 квітня його стан погіршився. Тоді британського премʼєра перевели до реанімації.
  • 12 квітня його виписали з лікарні, але медики порадили поки не повертатись до роботи. Наступного дня він отримав негативний результат тесту на коронавірус.