У Києві запустять віртуальний дитсадок на час карантину

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

У Києві на базі віртуальної платформи емоційної підтримки, яку створив моніторинговий центр КМДА з протидії COVID-19, на час карантину запустять віртуальний дитячий садок. Про це на брифінгу повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Віртуальний дитсадок запустять 23 квітня. За словами Кличка, це будуть активності для дітей 4—6 років. До проведення занять залучили професійних викладачів.

Діти зможуть «відвідувати» віртуальний дитячий садок щодня з понеділка по п’ятницю, окрім святкових днів. Усі заняття будуть також доступні у запису.

Розклад занять:

  • 10:00 — розвиваючі заняття;
  • 11:00 — англійська;
  • 12:00 — казка-йога.

Користувачі віртуальної платформи емоційної підтримки можуть отримати консультації тренерів з психо-емоційної підтримки, записатися на онлайн-курси і спортивні тренування, здійснити віртуальні екскурсії столичними музеями і театрами.

  • Із 6 квітня в Україні почали транслювати уроки «Всеукраїнської школи онлайн» з 11 шкільних предметів. Проєкт ще наприкінці березня анонсував президент Володимир Зеленський. Пізніше був опублікований список телеканалів, які вестимуть трансляції, і розклад онлайн-занять.
  • Через виявлені помилки у викладених уроках «Всеукраїнської школи онлайн» їх перевірять незалежні експерти.