Apple представила новий іРhone SE. У нього вбудували процесор від iPhone 11 Pro

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Apple представила новий іРhone SE. У нього вбудували процесор від iPhone 11 Pro

Apple

15 квітня відбулась онлайн-презентація другого покоління бюджетного телефону iPhone SE. Про це йдеться на сайті Apple.

Смартфон функціонує на тому ж процесорі A13 Bionic, що й iPhone 11 Pro. Завдяки цьому телефон працює у 2,4 разу швидше, аніж попередня модель iPhone SE.

Батарея тримає заряд стільки ж часу, скільки його тримав iPhone 8 — може працювати до 14 годин в режимі розмови або до 40 годин при відтворенні музики. Телефон може заряджатися через бездротовий зарядний пристрій, також у нього є опція швидкої зарядки.

Як і iPhone 11, друге покоління SE може підтримувати 2 SIM-карти: одну фізичну, другу eSIM.

iPhone SE має кнопку «Додому» та вбудований у неї сканер відбитка пальців. Функції FaceID у ньому немає.

Корпус зроблений з алюмінію і захищений від вологи і пилу, як і iPhone 8. iPhone SE можна занурювати у воду, але на глибину 1 метр і не довше, ніж на 30 хвилин.

Розмір дисплея становить 4,7 дюйма.

Телефон оснащений одинарною 12-мегапіксельною камерою, але він може робити знімки в портретному режимі як на основну, так і на фронтальну камеру.

iPhone SE буде доступний в корпусі чорного, білого і червоного кольору. У США передзамовлення на нову модель відкриється вже 17 квітня. Ціна стартує від $399.

  • Apple хоче дозволити користувачам «пробувати» додатки без їх встановлення. Функція може зʼявитися в iOS 14.
  • Apple 18 березня презентувала новий MacBook Air з оновленим механізмом клавіатури. Також 18 березня Apple представила новий iPad Pro із вбудованим 3D-сканером і підтримкою трекпеда.