«Укрпошта» закупила 500 автомобілів, якими замінять поштові відділення в селах

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

«Укрпошта» підписала договір про постачання автомобілів для пересувних відділень в українських селах. До кінця 2020 року такі відділення мають запрацювати в населених пунктах пʼяти областей. Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій у Telegram.

Договір про закупівлю 500 автомобілів підписали з компанією «Укрлада» і банком «ПУМБ», який надаватиме «Укрпошті» лізинг на три роки під 6% річних у євро. Тендер провели на майже €8 млн.

«Укрпошта» отримала автівки Fiat Doblo Maxі з усім необхідним обладнанням і трирічним технічним обслуговуванням з майже 20-відсотковою знижкою на базову модель у порівнянні з роздрібною ціною», — розповів Криклій.

  • «Укрпошта» домовилася з компанією Cainiao, що входить до Alibaba Group, про запуск чартерних вантажних авіарейсів для доставки посилок в Україну. Вони доставлятимуть посилки з AliExpress двічі на тиждень.
  • Листоноші чи курʼєри «Укрпошти» приноситимуть паски додому з 13 по 17 квітня. Доставка пасок буде безплатною. Замовити можна кекс «Святковий пасхальний», який важить 300 грамів і коштує 30 гривень, і кекс вагою у 450 грамів за 50 гривень.