У Миколаєві стріляли в бізнесмена. Місцеві ЗМІ повідомляють про замах на авторитета

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

У центрі Миколаєва, у дворі офісного центру «Техноконтракт» невідомі стріляли в місцевого бізнесмена, внаслідок чого він був поранений у голову.

Про це повідомляє пресслужба поліції міста.

Стрілянина сталася приблизно другій дня. Деталі в поліції не повідомили. Відкрито кримінальне провадження за статтею про замах на вбивство (ч. 1 ст. 115 КК).

Як повідомляє місцеве видання «Новини-N», стріляли у кримінального авторитета Михайла Тітова, більше відомого як «Мультик».

Працівники розташованої поруч автомийки розповіли, що почули кілька пострілів і після побачили на асфальті людину в крові. На місці були виявлені гільзи калібру 9 мм.

Куля потрапила в шию і пройшла навиліт через щелепу. Тітов втратив багато крові та в екстреному порядку був доставлений в реанімаційне відділення лікарні швидкої допомоги. Лікарям вдалося стабілізувати його стан. Тітову викликали бригаду щелепно-лицевих хірургів.

Тим часом у Миколаєві оголошено план «Перехоплення» — розшукується автомобіль темного кольору з єврономерами.

Хто такий Тітов?

Михайло Тітов раніше був засуджений за подвійне вбивство двох інших кримінальних авторитетів, які в кінці 90-х намагалися розгорнути бізнес в Миколаєві. Тітов відсидів тривалий термін і після виходу на свободу продовжив кримінальну діяльність. Його повʼязують з рекетом, рейдерством, вимаганням, розкраданнями держмайна і наркоторгівлею. Колишній генпрокурор Юрій Луценко кілька разів заявляв, що Тітов контролює частину місцевих депутатів.