Від коронавірусу помер актор «Зоряних воєн» Ендрю Джек

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
Від коронавірусу помер актор «Зоряних воєн» Ендрю Джек

Nadja Klier

31 березня у віці 76 років від коронавірусу помер британський актор і викладач сценічної мови Ендрю Джек. Він відомий за кіносагою «Зоряні війни». Про це у Twitter повідомив актор і продюсер Грег Грюнберг.

Джек помер у Британії, в лікарні міста Черсті. Його дружина не змогла з ним попрощатися, оскільки перебуває в Австралії на карантині.

Ендрю Джек зʼявлявся в двох епізодах «Зоряних воєн»: «Зоряні війни: Пробудження сили» і «Зоряні війни: Останні джедаї». Грюнберг назвав Джека «одним з найдобріших людей», з якими він коли-небудь працював.

Як постановник мови Джек працював із понад 200 акторами, включно з Робертом Дауні — молодшим, Пірсом Броснаном, Кейт Бланшетт і Вігго Мортенсеном. Він був задіяний у зйомках трилогії «Володар кілець».

  • Голлівудська акторка українського походження Ольга Куриленко, яка зіграла роль дівчини Джеймса Бонда, заявила, що повністю одужала від коронавірусу.
  • У голлівудського продюсера Харві Вайнштейна, якого засудили до 23 років позбавлення волі за сексуальні домагання та насильство, діагностували коронавірус.
  • Раніше голлівудського актора Тома Генкса та його дружину Ріту Вілсон виписали з лікарні, де вони проходили лікування від коронавірусу.