Кличко: Кількість інфікованих у Києві зросла до 74. За добу — 19 нових випадків

Автор:
Марина Колесниченко
Дата:

Кількість інфікованих коронавірусом COVID-19 у Києві зросла до 74 людей. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Сьогодні вранці ми отримали від Державної установи «Київський міський лабораторний центр МОЗ України» ще 19 лабораторних підтверджень випадків захворювання на коронавірус», — зазначив мер.

За його словами, захворіли 10 чоловіків віком від 25 до 54 років, а також 9 жінок у віці від 17 до 62 років.

Девʼять пацієнтів госпіталізовані до Олександрівської лікарні столиці, п’ятеро — до міської клінічної лікарні № 4, троє — до лікарні № 9, ще двоє киян перебувають вдома на самоізоляції під контролем лікарів.

Кличко додав, що столична влада закупила обладнання для ПЛР, що дозволяє досліджувати матеріал слизової пацієнта. «Насамперед тестуємо киян із симптомами та підозрою на коронавірус», — наголосив мер Києва.

  • Станом на 10:00 28 березня в Україні підтверджені 311 випадків коронавірусної інфекції. Зафіксовано вісім смертей, п’ять людей одужали. За добу зафіксували 92 нових випадки.
  • Німців почнуть масово тестувати на антитіла до COVID-19. Тим, хто одужав, дадуть сертифікат зі звільненням від карантину.