МОЗ: В Україні підтверджено 73 випадки коронавірусу

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Міністерство охорони здоровʼя повідомило про 73 випадки зараження COVID-19. «Станом на 22:30 22 березня в Україні є 73 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу виявлено 26 нових випадків», — сказано у повідомленні відомства в Telegram-каналі.

Як повідомляє «Громадське» з посиланням на ЦГЗ, 14 випадків інфікування виявили в Києві, один у Київській області та один у Львові. Інфіковані з Києва раніше відвідували Швецію, Арабські Емірати, Німеччину та Іспанію. Троє відпочивали на курорті Куршевель у Франції. Більшість із заражених зараз вдома на самоізоляції.

  • Наразі в Україні зафіксовано три смерті від коронавірусу. Померла 71-річна жінка в Житомирській області, 33-річна жінка в Чернівецькій і 56-річна жінка в Івано-Франківській.
  • 22 березня Центр громадського здоровʼя повідомив про одужання 8 пацієнтів, у яких раніше діагностували коронавірус. Пізніше в МОЗ спростували цю інформацію й повідомили, що у 8 осіб була підозра на COVID-19. Їм зробили два повторних тести й вони виявилися негативними.