Коронавірус у футболі: заразилися Феллайні, Паоло і Даніель Мальдіні. Помер експрезидент «Мадриду»

Автор:
Тая Решетнікова
Дата:

Технічний директор футбольного клубу «Мілан» Паоло Мальдіні та його син Даніель отримали позитивний тест на коронавірус. Про це повідомляє офіційний сайт ФК.

Відомо, що в Мальдіні-старшого стали проявлятися симптоми коронавірусу після того, як він поспілкувався з невідомим інфікованим. Також хворобу виявили у його сина, нападника молодіжної ліги клубу «Мілан». Зараз обидва футболісти перебувають у самоізоляції на домашньому карантині.

Також стало відомо про зараження вірусом колишнього півзахисника «Манчестер Юнайтед» Маруана Феллайні, який зараз грає за китайську команду «Шаньдун Лунен». За інформацією сайту Goal із посиланням на департамент охорони здоровʼя міста Цзінань, тест на коронавірус він здав по прибутті в Цзінань поїздом. Про те, чи перевірили на наявність хвороби інших пасажирів потяга, невідомо.

Крім того, від загострень внаслідок зараження коронавірусом помер колишній президент клубу «Реал Мадрид» Лоренсо Санс. Він помер через кілька днів після госпіталізації з симптомами вірусу у віці 76 років.

  • В усьому світі футболісти, які перебувають на карантині через коронавірус, заради розваги приєдналися до #StayAtHomeChallenge. Відомі гравці замість мʼяча грають рулоном туалетного паперу.
  • Чемпіонат Європи з футболу відбудеться влітку 2021 року. Відповідне рішення через поширення коронавірусу прийняли в УЄФА.
  • Чемпіонат світу з хокею з шайбою 2020 року скасовано через карантин, покликаний не допустити поширення коронавірусу.