Через коронавірус Разумков скасував закордонні відрядження нардепів

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков наполегливо рекомендує народним депутатам та працівникам Апарату Верховної Ради скасувати закордонні відрядження через поширення коронавірусу. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила заступниця голови фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук, опублікувавши розпорядження Разумкова.

«Народним депутатам України, працівникам Апарату Верховної Ради України наполегливо рекомендую скасувати або відтермінувати службові відрядження за межі України до зміни епідемічної ситуації у світі», — йдеться у розпорядженні від 11 березня.

Також Разумков доручив керівництву Апарату парламенту вжити профілактичних заходів для запобігання поширенню гострих респіраторних хвороб в адмінбудівлях Ради. Кравчук повідомила, що при вході до Ради будуть засоби для дезінфекції рук.

  • Напередодні у Москві голова політради партії «Опозиційна платформа — За життя» народний депутат України Віктор Медведчук зустрівся з президентом Росії Володимиром Путіним і главою Держдуми Росії Вʼячеславом Володіним. У пресслужбі Кремля пишуть, що на зустрічі «обговорювалася ідея створення парламентського виміру «нормандського формату».