«Наступний — рік Щура, але давайте лишатися людьми». Фракція «Слуги народу» провела новорічний корпоратив

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Фракція партії «Слуга народу» проводить новорічний корпоратив, на якому присутні президент та премʼєр-міністр, повідомляє «Українська правда».

Захід відбувається у КВЦ «Парковий», на територію пропускають тільки за списками. Крім депутатів, на корпоративі присутні президент Володимир Зеленський, керівник його Офісу Андрій Богдан, перший помічник президента Сергій Шефір.

«Президент тост говорив і зробив зауваження Трухіну, який хотів собі на округ виписати купу грошей. Після цього він сказав щось на кшталт того, що це був рік свині, наступний — щура, але давайте залишатися людьми», — розповів виданню один із депутатів СН.

Також на захід завітали премʼєр-міністр Олексій Гончарук та деякі урядовці: міністр економіки Тимофій Милованов, міністр Кабміну Дмитро Дубілет та міністр культури, сімʼї та спорту Володимир Бородянський.

За даними джерел видання, присутніх на корпоративі, гостей розважає ведуча Катерина Осадча, співачки Тіна Кароль та Jerry Heil. Також спеціально для «слуг народу» актори «95-го Кварталу» записали відеозвернення.