Гравця «Динамо» Бєсєдіна запідозрили у вживанні допінгу

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Футболіста «Динамо» (Київ) та збірної України Артема Бєсєдіна запідозрили у вживанні допінгу, повідомляє пресслужба клубу.

«19 грудня 2019 року ФК «Динамо» Київ» був офіційно проінформований про можливе порушення Артемом Бєсєдіним антидопінгових правил УЄФА», — повідомляє клуб. Там додали, що наразі зʼясовуються всі нюанси й обставини. Після цього клуб зможе надати більш детальну інформацію.

Востаннє Бєсєдін грав за «Динамо» в єврокубках 12 грудня проти швейцарського «Лугано» в рамках Ліги Європи УЄФА. За правилами організації, після кожного матчу антидопінгові делегати проводять жеребкування та обирають двох гравців, які здають аналіз на допінг.

  • Напередодні стало відомо, що олімпійський чемпіон з важкої атлетики українець Олексій Торохтій дискваліфікований на два роки за вживання допінгу.
  • WADA на 4 роки усунуло Росію від чемпіонатів світу та олімпіад через допінговий скандал. Російські спортсмени зможуть виступати на змаганнях тільки під нейтральним прапором, а допускати до участі будуть лише тих, хто не причетний до допінгових порушень.