Гендиректор Twitter публічно відписався від Цукерберга

Автор:
Ольга Березюк
Дата:

Співзасновник і генеральний директор Twitter Джек Дорсі відписався від акаунта глави Facebook Марка Цукерберга в соцмережі мікроблогів. Про це повідомляє Mashbale.

Як зазначає видання, дії користувача, коли той вирішує відписатися від будь-якого іншого юзера, ніяк не відображаються в записі — фактично це залишається невідомим для всіх. І щоб 4,4 млн підписників Дорсі дізналися про його рішення відписатися від Цукерберга, той спершу підписався на акаунт Big Tech Alert, який відстежує дії гендиректорів і топ-менеджерів ІТ-компаній у Twitter.

Після того як Дорсі підписався на вищевказаний акаунт, у ньому зʼявився відповідний запис. Потім гендиректор Twitter демонстративно відписався від мікроблогу Цукерберга, що також відобразилось в окремому повідомленні Big Tech Alert.

Як зазначає Mashbale, Цукерберг перестав публікувати твіти у 2012 році. Видання припустило, що подібним ходом Дорсі хотів зробити якусь заяву, а не просто почистити свій акаунт, і що глава Facebook міг скористатися Twitter, щоб заблокувати Дорсі, на що співзасновник мережі мікроблогів вирішив відповісти більш радикально.

Mashable зробила запит до пресслужби Twitter з метою дізнатися, з чим були повʼязані дії Дорсі. Через деякий час пресслужба компанії відреагувала публікацією емодзі з зображенням кози.

Таким чином Twitter нагадав про січневе інтервʼю Дорсі, яке той дав журналу Rolling Stone. У ньому гендиректор компанії розповів про свою найпамʼятнішу зустріч із Цукербергом. За його словами, глава Facebook до їхньої спільної вечері вбив «лазерним пістолетом» козу, чиє мʼясо потім подали на стіл. Дорсі також вказав, що мʼясо було холодним, тому він обмежився салатом.

У 2011 році Цукерберг в інтервʼю Fortune повідомив, що вирішив вживати в їжу мʼясо тільки тварин, убитих ним власноруч. «У цьому році я практично став вегетаріанцем, тому що дозволяю собі їсти мʼясо тільки тих тварин, яких вбив сам», — говорив мільярдер.

За словами Цукерберга, багато хто забуває, що щоразу, коли вони їдять мʼясо, це повʼязане з убивством живої істоти. «Моєю метою було не дати себе забути про це», — зазначив він.