Конкурс на нового держсекретаря Мінцифри виграв посадовець міністерства Дмитро Маковський

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
Конкурс на нового держсекретаря Мінцифри виграв посадовець міністерства Дмитро Маковський

Facebook / Дмитрий Маковский

Уряд призначив державним секретарем Міністерства цифрової трансформації Дмитра Маковського. Про це повідомили на сторінці відомства у Facebook.

«Дмитро — людина для сфери електронного урядування не випадкова. Працює у цій царині вже протягом десяти років, має досвід реалізації проєктів як на місцевому, так і на державному рівнях. Є спеціалістом високого рівня. Саме це дозволило Дмитру здобути перемогу в конкурсі на посаду державного секретаря», — розповіли про Маковського в міністерстві.

У Державному агентстві з питань електронного урядування Маковський був директором гендепартаменту цифрової трансформації, а вже в Мінцифрі керував директоратом публічних послуг.

У вересні, під час презентації Мінцифри міністр Михайло Федоров відніс Маковського до кістяка своєї команди, зазначивши, що завдяки йому вдалося швидко зареєструвати Міністерство цифрової трансформації.

Попередник Маковського — Олександр Риженко — пропрацював менше двох місяців. Кабмін звільнив його 15 листопада і після того оголосив конкурс на нового держсекретаря.