«У них так заведено в кіноіндустрії?» Шарліз Терон розповіла про домагання «відомого режисера» та вбивство батька

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Голлівудська актриса Шарліз Терон розповіла про домагання до неї, повідомляє The Guardian.

За її словами, це сталося в 1994 році й було повʼязане з «дуже відомим режисером», чий будинок вона відвідала ввечері для прослуховування. Вона розповіла, що режисер «мав шовкову піжаму, запропонував їй випити і гладив її коліно». «Я тільки починала й не знала усіх подробиць, сказавши собі, що може в них так заведено в кіноіндустрії», — розповіла актриса.

При цьому вона додала, що в той вечір вибачилася перед режисером і покинула його будинок, надалі поклавши провину на себе. «Я звинувачую себе... що не сказала усі потрібні в той момент слова, що не зробила всього того, що обіцяємо собі зробити в такі моменти», — пояснила Терон.

Актриса не розкрила імені режисера, додавши, що через 8 років після цього він пропонував їй роль у своєму фільмі, проте Терон відмовилася. Незважаючи на це, актриса вирішила зустрітися з ним та обговорити те, що трапилося. «Він просто уникнув розмови, він не хотів говорити про це. Тоді мені стало ясно, що це було не вперше, і що він робив це раніше, і що інші жінки також страждали від нього», — розповіла Терон.

Вона також розповіла, що коли їй було 15 років, її мати вбила батька актриси. «Моя мама і я були в моїй спальні, тримали двері, тому що він намагався увірватися в кімнату. Він зробив крок назад і просто вистрілив у двері три рази. Жодна з цих куль не влучила в нас, і це просто диво», — розповіла актриса. Її мати Герда Маріц застрелила свого чоловіка, але вбивство було визнано актом самооборони, і їй не висунули звинувачення.