Зображення яйця та Том Голланд. Що найбільше обговорювали у Twitter у 2019 році

Автор:
Ольга Березюк
Дата:

Соцмережа Twitter назвала найбільш обговорювані теми в 2019 році. Найчастіше користувачі платформи обговорювали «Гру престолів», а також ретвітили фото курячого яйця. Про це йдеться в блозі компанії.

Твітом, який зібрав найбільшу кількість ретвітів в усьому світі, стало зображення яйця. Це фото було визнано і найпопулярнішим в Instagram у 2019 році.

До топу постів з найбільшою кількістю репостів у соцмережі увійшли також пародійний ролик під пісню Біллі Айліш “Bad Guy” (1 млн ретвітів) та відео з біганиною студентів (602 тис. ретвітів).

Найбільш обговорюваними телесеріалами цього року стали «Гра престолів», «Дивні дива» та «Сімпсони».

Офіційний блог Twitter

Найбільш згадуваним фільмом у Twitter стала супергеройська стрічка від Marvel «Месники. Завершення». У трійку також увійшли «Історія іграшок — 4» та «Джокер».

Офіційний блог Twitter

Найбільш обговорюваним актором був визнаний Том Голланд, який зіграв Людину-павука в однойменному фільмі від Marvel, а музикантом — південнокорейська група BTS.

Офіційний блог Twitter

У список найбільш популярних спортивних команд потрапили футбольні клуби «Барселона», «Реал Мадрид», «Манчестер Юнайтед». Серед найбільш обговорюваних новин: пожежа в Нотр-Дамі, зміна імператора в Японії та зміна влади в Венесуелі.

У списку найбільш обговорюваних політиків — президент США Дональд Трамп, експрезидент США Барак Обама та премʼєр-міністр Індії Нарендра Моді.

Найпопулярніші емодзі у Twitter у 2019 році виглядають ось так:

Офіційний блог Twitter