На Донбасі при обстрілі загинув молодший сержант 72-ї бригади Дмитро Темний

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

7 грудня в зоні ООС загинув воїн бригади імені Чорних Запорожців, молодший сержант Дмитро Темний. Про це повідомляє пресслужба 72 ОМБр імені Чорних Запорожців у Facebook.

«Внаслідок ворожого обстрілу обірвалося життя нашого бойового побратима, надійного друга, воїна бригади Чорних Запорожців молодшого сержанта Темного Дмитра Вікторовича», — зазначили в 72-ій окремій механізованій бригаді.

Штаб ООС у звіті за 8 грудня повідомляв, що військовий загинув 7 грудня, ще двоє захисників тоді отримали поранення, а один — бойову травму.

7 грудня бойовики 10 разів порушували режим тиші. Тоді вони гатили неподалік Новолуганського, Новоселівки Другої, Золотого, Луганського, Павлополя, Майорська, Залізного та Широкиного.

  • 7 грудня терористи «ДНР» повернули Києву тіло полковника Дмитра Каплунова.
  • 2 грудня штаб ООС повідомляв, що офіцери Денис Волочаєв та Дмитро Каплунов виконували бойове завдання в «сірій зоні» і підірвались на невідомих вибухових пристроях. Внаслідок вибухів вони отримали несумісні з життям поранення і померли на місці підриву.
  • Зеленський посмертно присвоїв звання Героя України загиблим Волочаєву та Каплунову.
  • Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко заявив, що з початку війни на Донбасі загинули 14 тис. осіб. Про це він сказав на зустрічі міністрів закордонних справ країн — членів НАТО в Лондоні.