Зʼявилося розширення для Google Chrome, яке показує приховані лайки в Instagram

Автор:
Ольга Березюк
Дата:

У листопаді Instagram почала в тестовому режимі приховувати кількість лайків під постами в усьому світі. У відповідь компанія Socialinsider випустила розширення The Return of the Likes («Повернення лайків») для Chrome.

Завантажити розширення можна безкоштовно за посиланням.

Після встановлення розширення користувач бачитиме кількість лайків та коментарів поруч із кожним записом. Оскільки це браузерне розширення, воно працює тільки в вебверсії Instagram.

У виданні TechCrunch уже протестували програму і підтвердили, що вона працює. «На сервери Socialinsider не надсилається ніяких даних», — розповіли виданню в компанії.

  • У квітні 2019 року Instagram почала в тестовому режимі відключати лічильник лайків у низці країн, у тому числі Канаді, Австралії, Бразилії, Ірландії, Італії, Японії та Нової Зеландії. Результати тестування оцінили позитивно. Глава соцмережі Адам Моссера пояснив експеримент необхідністю скоротити «соціальний тиск», зробити середовище «менш конкурентним», а також спонукати користувача орієнтуватися насамперед на контент.
  • У чеченському додатку Mylistory, який там розробили як альтернативу Instagram, кримські населені пункти відображаються як територія України.
  • Instagram тестує нову функцію редагування відео, яка дозволяє користувачам додавати ефекти доповненої реальності, фонову музику, кліпи, змінювати їхню швидкість і навіть «реміксувати».