Вперше премію за найгірший опис сексу в літературі отримали одразу два письменники. Писали про «мавпочку» й «зварити один одного»

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Вперше премію за найгірший опис сексу в літературі отримали одразу два письменники. Писали про «мавпочку» й «зварити один одного»

Фрагмент обкладинки книги Декуена

Stock

Журнал The Literary Review вручив щорічну премію Bad Sex Award — за найгірший опис сексу в літературі. Про це повідомляє The Guardian.

Цього року вперше лауреатами стали відразу 2 учасники. Премію отримали француз, лауреат Гонкурівської премії 1977 року Дідьє Декуен і британець Джон Харві.

Дідьє Декуен, «Серед садів і тихих заплав» (Le bureau des jardins et des etangs):

«Кацуро застогнав, коли під матеріалом його кімоно сформувалася опуклість — опуклість, яку Міюкі схопила, розминала, масажувала, стискала і розчавлювала. Після ласок член і яєчка Кацури перетворилися в єдиний пагорб, що розкинувся під її долонею. Міюкі відчувала, ніби вона маніпулює маленької мавпочкою , що згорнула свої лапки».

Джон Харві, «Мир» (Pax):

«Вона вся горіла, і жар був у ньому. Він подивився на її досконалу чорну субтильність. Її очі були голодними. Як і його власні, вони горіли вогнем і бажанням. Більш ніж спекотні, більш ніж тропічні: вони удвох наближалися до екватора. Вони обнялися так, ніби цим насильницьким утриманням вони могли зварити один одного».

Ця нагорода заснована в 1993 році редактором The Literary Review. Нагорода призначена для того, щоб привернути увагу до «погано написаних, зайвих або відверто коротких описів сексу в сучасній художній літературі».

  • ООН в Україні вигадала 100 способів, як запропонувати секс партнеру.
  • У Великій Британії склали перелік правил для інтимних сцен у кіно. Його випустили після скарг Емілії Кларк.
  • Victoriaʼs Secret уперше за 25 років скасовує шоу через звинувачення в сексизмі.