Зʼявилося відео ДТП за участі дитячого омбудсмена Кулеби. Чиновник їхав на червоне світло

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

В інтернеті зʼявився відеозапис ДТП за участі Уповноваженого з питань прав дитини Миколи Кулеби. Запис опубліковано на YouTube-каналі «Безпечна Київщина».

Дорожньо-транспортна пригода сталася у Чабанах (Київська область). З відеозапису видно, що автомобіль Toyota, в якому знаходився Кулеба та двоє його дітей, підʼїжджає до перехрестя, де перестроюється і зупиняється. Трохи почекавши, автомобіль на червоне світло світлофора починає рух. Авто прискорилося, щоб проїхати перехрестя, проте не змогло уникнути зіткнення з мікроавтобусом, який рухався зі смуги праворуч.

На сторінці у Facebook Кулеби зʼявилося повідомлення, що він перебуває у лікарні разом із синами. «Наразі найкращою допомогою для мене і дітей буде ваша молитва», — йдеться у повідомленні.

Поліція Київської області повідомила, що у ДТП постраждали 4 особи — обидва водії, а також 19-річний та 10-річний пасажири Toyota. За фактом пригоди порушено кримінальне провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу.

  • Напередодні уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба потрапив в ДТП разом зі своїми двома синами. На момент аварії в авто були старший син Тимофій, який в дуже важкому стані перебуває в реанімації, а також молодший син Єлисей. Сам Кулеба також перебуває в реанімації у важкому стані.
  • Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко підтвердив ДТП, проте повідомив, що серед постраждалих одна дитина, а не двоє. Політик стверджує, що в зіткненні винен не Кулеба, а водій мікроавтобуса, який в нього врізався.