Користуються послугами волонтерів. Корнієнко пояснив, чому в «Слузі народу» жодна особа офіційно не працює

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Партія «Слуга народу» не має офіційно працевлаштованих працівників, тому що користується послугами волонтерів, а для ведення бухгалтерії та юридичного супроводу залучає виконавців на умовах аутсорсу. Про це голова партії Олександр Корнієнко розповів у коментарі Українській правді.

«Ще з президентської кампанії ми спиралися на волонтерську участь і співпрацювали з громадськими організаціями, які вирішили підтримувати нашу партію, зокрема «Команда Зе», головою якої я був. Цей підхід зберігся і на парламентських виборах. А донедавна основна діяльність була саме виборча і поствиборча (навчання у Трускавці, оплати за організацію якого, до речі, відображені)», — заявив Корнієнко.

За його словами, найближчим часом «Слуга народу» планує переходити з волонтеріату на оплачувану діяльність: це поʼязано з розвитком партії, відкриттям офісів по всій країні та партійного хабу в Києві.

«Щодо основних сервісних функцій – бухгалтерія і юридичне обслуговування, ми віддали свого часу ці послуги на аутсорс, про що повідомлено у звіті», — додав він.

Раніше Комітет виборців України проаналізував звіт політичних партій і повідомив, що у «Слузі Народу» офіційно не працює жодна особа.

  • Політична партія «Слуга народу» розглядає як основного кандидата на посаду міського голови Києва народного депутата Олександра Ткаченка. Про це розповів голова політсили Олександр Корнієнко.
  • Глава парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія розповів, що новому голові партії Олександру Корнієнку не було альтернативи.