У Disney розповіли, яких премʼєр очікувати до 2023 року: «Зоряні війни», «Аватар» і кілька мультиків Pixar

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Компанія Disney привідкрила завісу, яких прем’єр глядачам очікувати до 2023 року. Компанія оприлюднила графік виходу фільмів своїх студій Fox, Marvel і Pixar, повідомляє Deadline.

Нові «Зоряні війни» залишаються в календарі Disney, попри недавню відмову творців «Ігри престолів» Девіда Беніоффа і Дена Вайса знімати фільм з трилогії.

Премʼєри все ще заплановані на 16 грудня 2022 року, 20 грудня 2024 року і 18 грудня 2026 року.

У 2020 році екранізують «Без жалю» Тома Кленсі; 14 лютого в кінотеатрах вийде приквел Kingsman. А «Kingʼs Man: Початок» Метью Вона перенесли на 18 вересня. Тоді ж Sony представить мультфільм від Філа Лорда і Кріса Міллера.

Також у 2020 році очікуються два фільми Marvel: «Чорна вдова» (1 травня) і «Вічні» (6 листопада).

13 листопада Fox випустить «Глибоку воду» Едріана Лайна з Беном Аффлеком і Аною де Армас. Обмежений прокат історичної драми Рідлі Скотта «Остання дуель» з Меттом Деймоном, Беном Аффлеком і Адамом Драйвером очікується у переддень Різдва, при цьому основний реліз картини заплановано на 8 січня 2021 року.

У 2021 році Fox випустить мультфільм «Рон зʼїхав з котушок». У грудні очікується премʼєра «Аватар 2». Також у 2021-му вийдуть «Шан-Чі і легенда десяти кілець» від Marvel; мультфільм «Доктор Стрендж і Мультивсесвіт божевілля» від студії Pixar; «Індіана Джонс» і «Тор: любов і грім».

У 2022 році очікуються премʼєри мультфільму «Німона» і нової частини «Зоряних воєн». Також на великі екрани вийдуть два невідомі проєкти від Marvel і «Чорна Пантера 2».

А у 2023 році на екрани мають вийти «Аватар 3» і невідомий проєкт Marvel. Ще заплановано шість невідомих картин Disney, мультфільми від Pixar і Disney.