Скороход підтвердила, що нардепи «Слуги народу» отримували за голосування гроші в конвертах

Автор:
Анна Воробйова
Дата:

Ганна Скороход, яку виключили з партії «Слуга народу», підтвердила отримання народними депутатами політсили грошей у конвертах за голосування.

«Повірте, усе, що відбувається, — ви всі бачите. Ви самі бачили, і були зафіксовані випадки передачі конвертів і всього іншого, ви самі все це знаєте», — заявила Скороход у кулуарах Верховної Ради.

При цьому Скороход стверджує, що сама конвертів не отримувала, а голосувала так, як її просив народ.

Раніше в ЗМІ стало відомо, що нардепи від партії «Слуга народу» отримали зарплати «в конвертах» на загальну суму в $1,6 млн, які проходять без сплати податку.

Глава фракції Давид Арахамія категорично заперечив інформацію про те, що представники «Слуги народу» отримують гроші за голосування.

За інформацією theБабеля, ні Арахамія, ні Скороход не зверталися в правоохоронні органи з повідомленнями про правопорушення.

Хто така Ганна Скороход?

Ганна Скороход була обрана від округу № 93 (Київська область, міста Переяслав-Хмельницький, Ржищев; Богуславський, Кагарлицький, Миронівський та Рокитнянський райони). На окрузі перемогла Олександра Жукотанського, якого повʼязують із власником агрохолдингу «Миронівський хлібопродукт» Юрієм Косюком. Цивільним чоловіком Скороход, за даними ЗМІ, є російський банкір Олексій Алякін, який раніше був бізнес-партнером підприємця Павла Фукса.