У палаці Потоцьких зняли рекламу жіночої білизни. Це викликало критику

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

У львівському палаці Потоцьких, у «блакитній залі» київський бренд жіночої білизни Zhilyova lingerie зняв рекламу з напівоголеною моделлю і викликав критику в соціальних мережах. Про це повідомляє ZAXID.NET.

Тизер ролика був опублікований в Instagram бренду ще 4 листопада. Станом на сьогодні його подивилися понад 110 тисяч осіб.

Адміністрація Львівської національної галереї мистецтв імені Бориса Возницького, якій належить будівля, заявила, що з брендом було укладено офіційний договір, однак модель порушила один з пунктів, коли залізла на музейний стіл. Помічник гендиректора галереї Василь Мицько сказав, що будівля вже багато років здає приміщення в оренду. Конкретно за ці зйомки бренд платив 3, 2 тис. грн за годину. Він додав, що це максимальна вартість, визначена Міністерством культури.

Гендиректор галереї Тарас Возняк заявив, що у зйомках реклами немає нічого поганого, однак також додав, що договір був порушений через використання музейних експонатів. «Зйомки проходили в присутності нашого доглядача-чоловіка, тому коли модель переодягалася, він змушений був виходити з залу. Очевидно, у якийсь із цих моментів вона вилізла на стіл», — сказав він.