Новим прокурором Донеччини став Євген Білоусов

Автор:
Ольга Березюк
Дата:
Новим прокурором Донеччини став Євген Білоусов

Генеральна прокуратура України

Новим прокурором Донецької області призначено Євгена Білоусова, який раніше обіймав посаду першого заступника військового прокурора Об’єднаних сил. Про це повідомляє пресслужба ГПУ.

«У понеділок, 11 листопада 2019 року, заступник генерального прокурора Гюндуз Мамедов представив нового прокурора Донецької області Євгена Білоусова, призначеного на посаду 7 листопада 2019 року», — йдеться в повідомленні.

За словами Мамедова, від нового очільника очікують особливої уваги до розслідування злочинів, вчинених в умовах збройного конфлікту, для формування міцної доказової бази для Міжнародного кримінального і національних судів.

Євген Білоусов народився 31 березня 1984 року в м. Біла Церква Київської області. Працює в органах прокуратури з 2010 року. З серпня 2018 року працював на посаді першого заступника військового прокурора Об’єднаних сил.

Раніше прокуратуру Донецької області очолював Євген Бондаренко, якого генеральний прокурор Руслан Рябошапка звільнив у вересні цього року. Разом з ним були звільнені прокурори Полтавської та Чернігівської області — Дмитро Чібісов і Володимир Комашко відповідно.