«Скоріше так, ніж ні». Нардеп Ткаченко має намір балотуватися в мери Києва

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Депутат Верховної Ради від «Слуги народу» Олександр Ткаченко має намір балотуватися на посаду мера Києва, йдеться у матеріалі theБабеля.

На питання theБабеля, чи буде він балотуватися, нардеп Ткаченко відповів: «Скоріше так, ніж ні». За інформацією видання, у Ткаченка немає постійно діючого штабу, який займається темою Києва. Замість нього періодично збирається робоча група, яка напрацьовує план змін і реформ у столиці. Їх Ткаченко планує запустити після того, як очолить Київську міську державну адміністрацію.

Разом з тим, запитання theБабеля про те, чому Ткаченка досі не призначили головою КМДА, нардеп порадив адресувати Кабінету міністрів. Утім колеги Ткаченка за фракцією стверджують, що це питання не до уряду, а до президента. «За їхніми словами, Зеленський ще під час президентської передвиборчої кампанії обіцяв тодішньому гендиректору телеканала «1 + 1» Ткаченку посаду глави КМДА в обмін на підтримку каналу, але відкладає призначення», — йдеться у матеріалі.

Докладніше про ситуацію навколо столичної влади та налагодження стосунків Кличка з командою президента читайте в матеріалі theБабеля.