Barter Week: 600 готелів по всьому світу пропонують безкоштовне проживання в обмін на послуги

Автор:
Анна Воробйова
Дата:

Понад 600 готелів у 64 країнах пропонуватимуть безкоштовне проживання в обмін на різні послуги, такі як піар, прибирання та навчання у період з 18 до 24 листопада.

Це відбудеться в межах акції Barter Week.

Більшість пропозицій — з Італії. Там бартерне проживання пропонують понад 400 готелів.

З України в акції беруть участь лише два хостели: Dream Hostel у Львові та Hostel Friday в Одесі. Львівський хостел пропонує ночівлі в обмін на коротке промовідео. Власники одеського хостелу хочуть, щоб художники прикрасили там стіни. У Франції безкоштовне проживання пропонують чимало мініготелів, розташованих у старовинних маєтках.

Торік бартерний тиждень влаштовували близько 450 готелів.

Будь-який господар помешкання, який хоче долучитися з ним до мережі закладів, що беруть участь у бартерному тижні, має додати посилання на свій сайт з коротким текстовим викладом, фотографіями та описом бартеру. Це безкоштовно.

Barter Week — захід, який проводиться власниками італійського сайту з бронювання готелів «Bed and Breakfast». У 2016 році там зареєструвалось понад 2000 готелів, які час від часу готові дати мандрівникам можливість жити в обмін на послуги. Успіх проєкту призвів до появи глобального Barter Week по всьому світу.

  • У вересні рівень заповненості готелів у Сінгапурі досяг найвищої відмітки за останнє десятиліття — потік туристів і організацій бізнес-зустрічей спрямувався до цієї південно-азійської країни через протести в Гонконгу.
  • У Ліверпулі чоловік зруйнував хол нового готелю Travelodge у день, коли мало завершитися його будівництво. Один з робітників вважає, що чоловік так вчинив через суперечку про заробітну плату з підрядниками будівництва, які не доплатили йому близько 600 фунтів стерлінгів.
  • На онлайн-майданчику для добової оренди житла Airbnb зʼявилася пропозиція про оренду номерів у готелі De Vere House. Це будинок, де, за сагою про Гаррі Поттера, Волдеморт убив батьків головного героя.