Вночі: «Шахтар» зіграв внічию із загребським «Динамо», Саудівська Аравія вербувала працівників Twitter, а у Львові зупинили масову бійку фанатів

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

«Шахтар» зіграв внічию із загребським «Динамо»

У груповому етапі Ліги чемпіонів донецький «Шахтар» зіграв внічию з хорватською командою «Динамо» (Загреб). Матч на загребському стадіоні «Максимір» закінчився з рахунком 3:3.

На 12 хвилині перший гол забив Алан Патрік з «Шахтаря». Рахунок зрівняв Бруно Петкович. На 83 хвилині Лука Иванушец і на 89 хвилині Аріян Адемі забили ще два голи у ворота «Шахтаря». На третій доданій хвилині Жуніор Мораєс забив другий гол «Динамо» і на сьомий доданій хвилині рахунок зрівняв Тете.

Саудівська Аравія завербувала працівників Twitter

У США висунули звинувачення двом колишнім працівникам соцмережі Twitter, які працювали на уряд Саудівської Аравії і збирали інформацію про критиків і опозиціонерів. Як повідомляє Associated Press, Ахмеду Абуаммо й Алі аль-Забараху загрожує до 30 років позбавлення волі.

Аль-Забарах визнав, що цікавився даними користувачів, проте заявив, що робив це тільки з власного інтересу. Після цього він разом із родиною вилетів до Саудівської Аравії і не повернувся.

У слідства є дані про саудівських чиновників, які займалися вербуванням. Акаунти, які цікавили владу Саудівської Аравії, мали понад 1 млн підписників.

Twitter визнав, що співпрацював у розслідуванні, і заявив, що обмежує доступ до конфіденційної інформації облікових записів.

У Катрін Деньов стався інсульт

Французька актриса Катрін Деньов перенесла ішемічний інсульт. Актрису госпіталізували в ніч на 6 листопада в одну з лікарень Парижа, повідомляє TIME.

«Ніяких порушень в руховій активності у неї немає, але, звичайно ж, їй потрібен час, щоб прийти до тями», — повідомили родичі актриси.

За даними французьких ЗМІ, актрисі стало погано під час зйомок фільму режисера Емманюеля Берко, які проходять в околицях Парижа.

У Львові поліція зупинила масову бійку футбольних фанатів

У центрі Львова поліція зупинила масову бійку футбольних фанатів.

У бійці на Галицькій площі взяли участь фанати з Німеччини, Франції та України. Поліція прибула на місце після виклику одного із закладів. Під час бійки постраждали двоє поліцейських і були пошкоджені два службові авто. Правоохоронці затримали 12 молодих людей, з яких четверо жителі Львова віком від 20 до 22 років, інші — іноземці.