Столичний метрополітен закрив станції «Хрещатик», «Театральна» та «Арсенальна»

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Столичний метрополітен закрив станції «Хрещатик» та «Театральна» та пересадки на них на вхід та вихід. Про це повідомляють на сторінці київської підземки у Facebook.

«Станції «Театральна», «Хрещатик» + пересадки зачинено на вхід та вихід. Надійшов анонімний дзвінок про мінування!» — повідомляє метрополітен.

У підприємстві додали, що інформацію про відкриття станцій опублікують одразу після завершення перевірки.

Крім того, метрополітен закрив на вхід станцію «Арсенальна». «Усі ескалатори працюють на підйом у звʼязку зі збільшенням пасажиропотоку. Механізм застосовують з міркувань безпеки для уникнення тисняви та травмувань на платформі», — зазначили у метрополітені. На вихід станція працює у звичайному режимі.

  • На початку вересня повідомляли, що п’яний киянин «замінував» метро, бо забракло грошей на жетон. Чоловік перебував у стані спʼяніння і спостерігав за діями представників екстрених служб, які прибули на виклик про замінування. Тепер йому загрожує до 6 років ув’язнення.
  • У столичному метрополітені введуть нові правила. Згідно з нововведеннями, неохайно вдягнених пасажирів не пускатимуть у метро. Під цей опис підпадають ті, хто буде намагатися пройти через турнікети оголеними або з оголеним торсом, у спідній білизні, без взуття, у брудному одязі та в одязі з явно вираженим специфічним і неприємним запахом.