У Запоріжжі суд заарештував 15-річну дівчину, яка побила та познущалася зі школярки

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Комунарський райсуд Запоріжжя відправив під домашній арешт 15-річну дівчину, яка побила та познущалася з іншої дівчини на шкільному стадіоні, передає пресслужба суду.

«Підозрювана увечері 12 жовтня 2019 року, перебуваючи на стадіоні однієї зі шкіл Комунарського району у місті Запоріжжі, разом з невстановленою особою підійшла до неповнолітньої Л. та почала завдавати їй ударів в обличчя. Довівши потерпілу до безпорадного стану, Б. змусила її стати на коліна та у присутності сторонніх осіб просити в неї вибачення й цілувати взуття», — йдеться у повідомленні.

При цьому підозрювана демонстративно нецензурно ображала дівчину та продовжувала її бити, призвівши до саден та гематом на її тілі. Підозрювана та її захист заперечували проти клопотання слідчого та просили призначити запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Суд відхилив це клопотання та відправив підозрювану під домашній арешт з 19:00 до 6:00 наступної доби. Крім того, підозрювану зобовʼязали прибувати двічі на тиждень до слідчого, не відлучатися за межі міста, повідомляти про зміну свого місця проживання та утримуватись від спілкування з потерпілою, а також із встановленими під час розслідування свідками.