Королівський монетний двір Великої Британії випустив карту з чистого золота. Її можна замовити за $23 тис.

Автор:
Тая Решетнікова
Дата:
Королівський монетний двір Великої Британії випустив карту з чистого золота. Її можна замовити за $23 тис.

The Royal Mint

Королівський монетний двір спільно з Mastercard і фірмою платіжних технологій Accomplish Financial випустили першу в світі платіжну картку, зроблену з чистого 18-каратного золота. Про це повідомляє Daily Mail.

«Королівський монетний двір постійно робить нововведення, і, як провідний британський генератор рішень у галузі дорогоцінних металів, ми дуже раді випуску карти Raris з чистого золота на знак визнання зростаючого попиту споживачів на унікальні й розкішні платіжні картки», —заявила генеральний директор Королівського монетного двору Енн Джессопп.

The Royal Mint

На картці з 18-каратного золота буде вигравіювано імʼя та особисті дані власника. Замовити її можна буде за 18,750 фунтів стерлінгів ($23,4 тис). Виготовлена за власним дизайном замовника карта коштуватиме дорожче.

Власники Raris не зможуть взяти в банку в борг, оскільки карта вважається дебетовою, але клієнтам Mastercard World Elite не потрібно буде платити інші сервісні збори, оплачувати комісію при переказі грошей та обміні валют. Власники дебетової картки Raris також автоматично отримають персонального консьєржа в подорожах та інші туристичні послуги.

«У поєднанні з Mastercard і Accomplish Financial, Raris — перша платіжна картка, виготовлена Королівським монетним двором — це поєднання більш ніж 1 100 років його майстерності з технологією завтрашнього дня. Accomplish Financial гарантує, що карта Raris забезпечує ідеальний звʼязок між цією спадщиною і цифровим світом», — заявив директор Британського відділу Mastercard Марк Барнетт.