«Обговорювали дуже серйозне питання». Зеленський підтвердив зустріч з бізнесменом Хорошковським в Офісі президента

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Президент Володимир Зеленський заявив, що він зустрічався з українським бізнесменом, ексголовою СБУ Валерієм Хорошковським для обговорення «дуже серйозного питання». Про це він розповів на пресмарафоні в Києві.

«З паном Хорошковським я справді зустрічався на Банковій. Я цього не приховую», — заявив Зеленський. Президент також зазначив, що за наявною в нього інформацією протягом останніх пʼяти років Хорошковський приїжджав в Україну.

«До нього було одне дуже серйозне питання. І це дуже серйозне питання ми з ним обговорювали», — додав президент. Разом з тим він не уточнив, про що саме йшлося, зазначивши лише, що ніякі посади для Хорошковського не обговорювали.

Також він запевнив, що Хорошковський не впливає на діяльність його команди. «Ні, він не є моїм радником, він не впливає на мою команду. З часом ви будете знати, з приводу чого була ця зустріч, коли ми з вами побачимо результати цієї зустрічі. Ця зустріч — не про які-небудь посади, не про будь-які тіньові домовленості», — додав Зеленський.

Згідно з даними з відкритих джерел, наразі Хорошковський значиться опосередковано співвласником телеканалу (45%), спільно з бізнесменом Дмитром Фірташем і нардеп від «Опозиційної платформи — За життя» Сергієм Льовочкіним.