«Людина-павук» залишиться в кіновсесвіті Marvel. Новий фільм вийде влітку 2021 року

Автор:
Марина Колесниченко
Дата:

Компанії The Walt Disney Company та Sony Pictures досягли угоди, що «Людина-павук» залишиться у кіновсесвіті Marvel, а новий фільм вийде 16 липня 2021 року, повідомляє The Hollywood Reporter із посиланням на голову компанії Marvel Studios Кевіна Файгі.

«Я дуже радий, що подорож Людини-павука триватиме у всесвіті Marvel», — сказав він і додав, що команда кіностудії Marvel рада можливості продовжити працювати над цим персонажем.

«Людина-павук — потужна ікона та герой, чия історія охоплює всі епохи й аудиторії в усьому світі. Він також виявився єдиним героєм, що володіє суперздатністю переходити в інші кінематографічні всесвіти», — сказав Файгі.

Том Голланд, який зіграв Людину-павука, опублікував в Instagram фрагмент з фільму «Вовк з Уолл-Стріт». У ньому головний герой каже: «Знаєте що? Я не йду, я не йду».

Новина про повернення «Людини-павука» порадувала і фанатів. «Людина-павук повертається у всесвіт Marvel», — написав у Twitter автор однієї з найвідоміших фанатських сторінок.

  • У серпні повідомлялося, що кіностудії Disney / Marvel і Sony не змогли досягти домовленості про спільне виробництво фільмів про Людину-павука. Проте пізніше сторони сіли за стіл переговорів.
  • Marvel і Sony почали співпрацю в 2015 році, випустивши серед іншого два знаменитих кінохіти «Людина-павук: Повернення додому» (2017 рік) і «Людина-павук: Далеко від дому» (2019). Права на екранізацію фільмів з цим персонажем отримала Sony, а сама Людина-павук потрапила у всесвіт Marvel.