Партія зелених Канади відредагувала фото своєї лідерки, замінивши в її руці одноразовий стакан на багаторазовий кухоль

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Партія зелених Канади відредагувала фото своєї лідерки, замінивши в її руці одноразовий стакан на багаторазовий кухоль

Flickr / Visible Hand

Партія зелених Канади зізналася, що відфотошопила зображення, на якому її лідер Елізабет Мей тримає одноразовий стаканчик. Про це повідомляє The Guardian.

Замість нього Мей «прималювали» пластикову чашку багаторазового використання з металевою соломиною. Чашка прикрашена логотипом Партії зелених.

Зіткнувшись із явним несхваленням, Мей заявила журналістам, що вона «шокована» тим, що співробітники відредагували зображення без її згоди. «Я перепрошую за персонал, який зробив це. Я не хочу називати їх дурними, але там нічого було приховувати. Так навіщо фотошопити це? Уявлення не маю», — заявила вона.

Лідер партії заперечує, що таке фото використовувалося на підтримку її тверджень, нібито паперові стаканчики придатні для компостування.

Green Party of Canada

«Вас не здивує той факт, що я ніколи не беру пластикову пляшку з питною водою, ношу з собою свою кружку, використовую власний посуд у літаках, тому я ніколи не беру одноразовий пластик», — сказала Мей журналістам.

Разом з тим, лідер «зелених» навіть спробувала відбутися жартами. «Якщо вони використовують Photoshop, хіба вони не можуть щось зробити з моїм обличчям і зробити його трохи молодшим?» — сказала Мей.