У США пасажирка здала багаж з райдужною биркою. Авіакомпанія повернула його з написом «содоміт»

Автор:
Анна Воробйова
Дата:

Жителька Атланти Рене Геріш віддала свою валізу на перевірку, коли вилітала з Бостона авіалініями Delta. Вона розповіла, що на її райдужній бирці, яка була прикріплена до валізи, зʼявився напис «содоміт», повідомляє Insider.

«Хтось у відділі обробки багажу Delta Airlines взяв на себе сміливість написати «содоміт» на моїй багажній бирці. Нетолерантність, розпалювання ненависті та знищення особистої власності — на совісті авіакомпанії Delta. Я хочу поділитися цим і, від імені ЛГБТК+ співтовариства, я не піду по-тихому», — написала Геріш на своїй сторінці в Twitter.

Компанія Delta стверджує, що стежить за ситуацією і розслідує це питання. Її представники переглядають відеоматеріали з камер безпеки і проводять бесіди зі співробітниками в Бостоні та Атланті. Людина, що зіпсувала валізу, може і не бути співробітником Delta.

У 2013 році валізу чоловіка з Австралії повернули після перевірки зі словами «Я — ГЕЙ», написаними на наліпці.

Цього літа права представників ЛГБТК+ спільноти окремо прописали в правилах авіаперельотів США після того, як авіакомпанія Alaska Airlines попросила пару геїв піднятися зі своїх місць, щоб звільнити місця для гетеросексуальної пари.