Жертва Епштейна розповіла, що принц Ендрю купив їй горілку, перш ніж зайнятися з нею сексом

Автор:
Анна Воробйова
Дата:

Жертва Джеффрі Епштейна заявила, що принц Ендрю купив їй горілку в лондонському клубі, коли їй було 17 років, перш ніж зайнятися з нею сексом, пише Insider.

Вірджинія Робертс Джуффр засвідчила, що Епштейн, його колишня дівчина і ймовірна помічниця Гіслейн Максвелл, а також деякі з його впливових партнерів вчиняли над нею сексуальне насильство або сприяли цьому.

Джуффр уперше виступила перед камерою в інтервʼю телеканалу NBC News. Вона розповіла, що принц Ендрю також був учасником злочинів.

Джуффр стверджує, що Гіслейн Максвелл, якій не було висунуто звинувачення в ході розслідувань злочинів Епштейна, вперше завербувала її для секс-торгівлі, коли Джуффр була підлітком і працювала на курорті президента Дональда Трампа в Мар-а-Лаго в гардеробі.

У відкритих судових документах йдеться, що Епштейн змусив її здійснювати сексуальні дії, коли вона була неповнолітньою, протягом декількох років, і що Епштейн разом з Максвелл також вмовляли її вступати у сексуальні звʼязки з їхніми впливовими друзями.

Джуффр розповіла, що принц Ендрю купив їй горілку в елітному лондонському клубі, коли їй було 17 років, перш ніж вперше вчинити над нею сексуальне насильство.

Вона зупинилася в лондонській резиденції Максвелл, де їй наказали зайнятися сексом з принцом. Згідно із законодавством Великобританії, 16 років — вік сексуальної згоди. Але законний вік для вживання міцних напоїв — 18 років.

«Я вперше була в Лондоні і була дуже молода. Гіслейн Максвелл розбудила мене вранці і сказала: «Сьогодні ти зустрінеш принца». В той момент я не знала, що мене збираються продати йому», — сказала Джуффр.

Що сталося?

На початку липня стало відомо, що ФБР виявило в записній книзі Епштейна тисячі імен відомих людей, політиків, кінозірок і бізнесменів. Зокрема, колишнього премʼєр-міністра Великобританії Тоні Блера, лідера групи The Rolling Stones Міка Джаггера, мільярдера Річарда Бренсона, барона і політика Лейбористської партії Пітера Мандельсона, герцогині Йоркської Сари Фергюсон та інших відомих осіб Сполученого Королівства.

Джеффрі Епштейна затримали 7 липня. Його звинуватили у торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації.

10 серпня Джеффрі Епштейн вчинив самогубство в тюрмі. Його тіло знайшли в камері, де він відбував покарання. Розтин тіла Епштейна показав, що у нього велика кількість переломів в ділянці шиї, а також зламана підʼязикова кістка.

  • Принц Ендрю раніше захищав свою дружбу з Джеффрі Епштейном, кажучи, що «на жодному етапі» він «не бачив або не підозрював» про бодай якусь злочинну поведінку мільярдера.
  • Син королеви Єлизавети II Йоркський принц Ендрю, підозрюваний у звʼязках з мільярдером Джеффрі Епштейном, був помічений у його дорогому маєтку під час прощання з дівчиною. На відео видно, як сам Епштейн залишає дім, а слідом за ним з маєтку вибігає молода дівчина, тремтячи від холоду. Якийсь час потому вони разом їдуть. Ще пізніше з маєтку вийшла інша дівчина, з якою прощався принц Ендрю.