«Парі продовжується». Зеленський проінспектував міст у Дніпрі, який Філатов обіцяв відкрити до 14 вересня

Автор:
Марина Колесниченко
Дата:
«Парі продовжується». Зеленський проінспектував міст у Дніпрі, який Філатов обіцяв відкрити до 14 вересня

Пресслужба президента України

Президент Володимир Зеленський оголосив результати парі з мером Дніпра Борисом Філатовим щодо реконструкції Центрального мосту. «Парі продовжується», — сказав президент.

Зеленський вирішив продовжити парі, оскільки станом на зараз невідомо, наскільки міст якісний, хоч і відкритий в зазначені терміни. «Зараз те, що я бачу — якісь розбірки між людьми, між мером, між службою безпеки і між науковцями. Хтось не розуміє якість цього мосту, хтось підтверджує, що все здано, можна їздити […] Те, що ми бачили, ми по ньому їхали — міст зроблено в строки, але якість мосту ми не можемо зараз підтвердити», — наголосив президент.

Президент домовився із мером, що той передасть усі необхідні документи, які Зеленський, своєю чергою, віддасть на вивчення спеціальній комісії. «Я розберусь, я побачу якість, чи там хтось заховав якісь недоліки, чи не заховали […] Дайте мені деякий час на справедливе рішення», — додав Зеленський.

  • 12 липня міський голова Дніпра Борис Філатов побився об заклад з президентом України Володимиром Зеленським, що до 14 вересня відремонтує Центральний міст. У разі, якщо він не встигне до зазначеного часу, піде у відставку.
  • У суботу, 7 вересня, у Дніпрі після закінчення капітального ремонту відкрили Центральний міст. Філатов відкрив міст та встановив на ньому «залізний трон».