Мер Дніпра виграв парі у Зеленського: він завчасно відремонтував міст та встановив на ньому «залізний трон»

Автор:
Марина Колесниченко
Дата:

У суботу, 7 вересня, в Дніпрі після закінчення капітального ремонту відкрили Центральний міст. Таким чином мер міста Борис Філатов виграв парі у президента Володимира Зеленського, яке вони уклали 12 липня. Про це написав Філатов у своєму Facebook.

«Хто виграв цей спір? Його виграв тільки Дніпро і ніхто більше. Місто, яке я так люблю. Чи тримався я за своє крісло? Ніколи. Я готовий залишити його в будь-який момент. Наприклад, у той день, коли в місті зʼявиться аеропорт. Тому що Дніпро хоче літати, а йому обрізали крила», — зазначив мер.

На мосту також з’явилася інсталяція у вигляді залізного трону, створена з арматури. За словами Філатова, тепер кожен може посидіти в кріслі, на яке він укладав парі.

Мешканці Дніпра вже випробували новий міст. «Про якість ремонту можна судити з відео. І так, зйомка проведена в ранок відкриття, так що списати на усадку, фури і час уже не вийде», — написав Денис Гороховський у Facebook і виклав відео з тест-драйвом мосту.

  • 12 липня міський голова Дніпра Борис Філатов побився об заклад з президентом України Володимиром Зеленським, що до 14 вересня відремонтує Центральний міст. У разі, якщо він не встигне до зазначеного часу, піде у відставку.