«Багато жартів нижче пояса». Кличко розкритикував гумор «Кварталу 95» про себе

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Мер Києва Віталій Кличко розкритикував жарти «Кварталу 95» на свою адресу. Про це він розповів в інтервʼю «ВВС Україна».

«Нижче пояса було багато жартів. Зараз я вже розумію, для чого це робилося. Був час, що було багато жартів, а влітку минулого року пан Ткаченко прийшов і запитав: “Ти справді не йдеш на президентські вибори?” Я сказав, що не йду. Раз – і канал «1+1» став лояльним. Я спочатку не зрозумів, що це. А коли Зеленський заявив, що буде балотуватися на президентський пост, усі пазли зійшлися... Є гумор, є сатира, а є жарти нижче пояса. Вважаю, що багато з них були навмисними, щоб представити Кличка в не дуже хорошому світлі», — сказав він.

Він уточнив, що розмовляв із президентом Володимиром Зеленським на цю тему, коли той ще працював у шоу-бізнесі. «Я кілька разів про це говорив панові Зеленському, коли ми зустрічалися, і він вів чиїсь дні народження чи інші заходи. Я говорив йому, що, на мою думку, це не мистецтво. А він відповідав: “Віталію, ти ж коли боксував, це ж не була бійка”. А я відповідав, що іноді це була справді бійка в рингу», — розповів Кличко.